Pastaschotel met prei en garnalen
Fifty-fifty: eerst zelf koken, en vervolgens doet de oven de rest.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Was ondertussen de prei en snijd deze in ringen. Halveer de cherrytomaten en snijd de dille fijn. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de dille toe en breng op smaak met peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei 2 min. Voeg de tomaten toe en bak 2 min. mee.
Schep de pasta, helft van de kaassaus en de garnalen erdoor. Doe de pasta in de ovenschaal. Schenk de rest van de kaassaus erover. Bak de pastaschotel in de oven in ca. 20 min. goudbruin.
Pastaschotel met prei en garnalen
Fifty-fifty: eerst zelf koken, en vervolgens doet de oven de rest.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Was ondertussen de prei en snijd deze in ringen. Halveer de cherrytomaten en snijd de dille fijn. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de dille toe en breng op smaak met peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei 2 min. Voeg de tomaten toe en bak 2 min. mee.
Schep de pasta, helft van de kaassaus en de garnalen erdoor. Doe de pasta in de ovenschaal. Schenk de rest van de kaassaus erover. Bak de pastaschotel in de oven in ca. 20 min. goudbruin.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g penne
250 g cherrytomaten
1 prei
1 el verse dille
49 g Maggi mix voor kaassaus
2 el traditionele olijfolie
150 g seabob garnalen
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)