Geglaceerde worteltjes
Met limoen, honing en bieslook doe je eens iets heel anders met wortel.
Aan de slag
Kook de worteltjes 4 min. Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Giet de worteltjes af in een vergiet. Zet de lege pan weer op laag vuur en smelt de boter. Voeg de worteltjes toe en bak 1 min. op hoog vuur mee. Voeg de honing, het limoensap en -rasp toe en bak al omscheppend 3 min. mee.
Snijd de bieslook fijn en schep door de worteltjes en serveer direct.
Geglaceerde worteltjes
Met limoen, honing en bieslook doe je eens iets heel anders met wortel.
bijgerecht
null personen
140 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de worteltjes 4 min. Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Giet de worteltjes af in een vergiet. Zet de lege pan weer op laag vuur en smelt de boter. Voeg de worteltjes toe en bak 1 min. op hoog vuur mee. Voeg de honing, het limoensap en -rasp toe en bak al omscheppend 3 min. mee.
Snijd de bieslook fijn en schep door de worteltjes en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g Parijse worteltjes
1 limoen
20 g ongezouten roomboter
4 el schenkhoning
12½ g verse bieslook