Kerstboomragoutbakjes met puree uit de oven
In 10 minuten staat dit kerstige bijgerecht in de oven. En net zo snel zijn ze op.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verwarm de aardappelpuree 2 min. op vol vermogen in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de bieslook fijn. Schep de uitgelekte mais en bieslook door de puree. Verdeel over de ragoutbakjes. Bestrooi met de kaas en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Serveer direct.
Kerstboomragoutbakjes met puree uit de oven
In 10 minuten staat dit kerstige bijgerecht in de oven. En net zo snel zijn ze op.
bijgerecht
null personen
370 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verwarm de aardappelpuree 2 min. op vol vermogen in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de bieslook fijn. Schep de uitgelekte mais en bieslook door de puree. Verdeel over de ragoutbakjes. Bestrooi met de kaas en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Serveer direct.
variatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g aardappelpuree met boter
25 g verse bieslook
150 g mais in blik
50 g geraspte belegen kaas
4 AH Feestfavoriet luchtige ragoutbakjes in kerstboomvorm