Kerstboomragoutbakjes met puree uit de oven
bewaar
bewaar

Kerstboomragoutbakjes met puree uit de oven

In 10 minuten staat dit kerstige bijgerecht in de oven. En net zo snel zijn ze op.

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verwarm de aardappelpuree 2 min. op vol vermogen in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de bieslook fijn. Schep de uitgelekte mais en bieslook door de puree. Verdeel over de ragoutbakjes. Bestrooi met de kaas en bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Serveer direct.

variatietipGebruik voor extra kleur een blikje Mexicaanse groente in plaats van mais.
bereidingstipJe kunt de ragoutbakjes 4 uur van tevoren vullen. Bak ze vlak voor het serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerstboomragoutbakjes met puree uit de oven

In 10 minuten staat dit kerstige bijgerecht in de oven. En net zo snel zijn ze op.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig