Kip picadillo met korianderroom
Het perfecte Mexicaanse gerecht voor drukke dagen. Met kip en roerbakgroenten.
Aan de slag
Snijd de winterpeen in blokjes en de blaadjes van de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de peen 1 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 2 min. rul. Schep de picadillo erdoor. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
Meng de koriander met de room en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst en kip picadillo over de borden. Serveer er de korianderroom bij.
Kip picadillo met korianderroom
Het perfecte Mexicaanse gerecht voor drukke dagen. Met kip en roerbakgroenten.
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de winterpeen in blokjes en de blaadjes van de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de peen 1 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 2 min. rul. Schep de picadillo erdoor. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
Meng de koriander met de room en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst en kip picadillo over de borden. Serveer er de korianderroom bij.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
15 g verse koriander
250 g winterpeen
300 g witte snelkookrijst
2 el zonnebloemolie
300 g kipgehakt gekruid
2 tl picadillo
400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
125 g zure room