Aardappel-champignonschotel met kaas
Rijkgevulde schotel met op en top Hollandse ingrediënten als ham, kaas en aardappel.
Aan de slag
Snipper de ui, snijd de champignons in kwarten en de paprika in ringen. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Vet de ovenschaal in met olie. Meng de hamblokjes en krieltjes door de champignons en schep in de ovenschaal. Verdeel de paprikaringen en vervolgens de saus erover. Bestrooi met de kaas.
Bak de aardappel-champignonschotel in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Aardappel-champignonschotel met kaas
Rijkgevulde schotel met op en top Hollandse ingrediënten als ham, kaas en aardappel.
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Snipper de ui, snijd de champignons in kwarten en de paprika in ringen. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Vet de ovenschaal in met olie. Meng de hamblokjes en krieltjes door de champignons en schep in de ovenschaal. Verdeel de paprikaringen en vervolgens de saus erover. Bestrooi met de kaas.
Bak de aardappel-champignonschotel in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 rode paprika
400 g kastanjechampignons
2 el traditionele olijfolie
800 g krieltjes
250 g hamblokjes
390 ml Aardappel Anders kruiden knoflook
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)