Vietnamees stokbrood met kip en koriander
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 180 ºC. Broodjes op rooster in midden van de oven in ca. 8 minuten goudbruin bakken. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bosui schoonmaken en schuin in ringen snijden. Cashewnoten in droge koekenpan goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Blaadjes van koriander plukken. Broodjes uit oven nemen, even laten afkoelen. Warme broodjes in lengte halveren en beleggen met kip, radijs, bosui, cashewnoten en koriander.
Vietnamees stokbrood met kip en koriander
null personen
440 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 180 ºC. Broodjes op rooster in midden van de oven in ca. 8 minuten goudbruin bakken. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bosui schoonmaken en schuin in ringen snijden. Cashewnoten in droge koekenpan goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Blaadjes van koriander plukken. Broodjes uit oven nemen, even laten afkoelen. Warme broodjes in lengte halveren en beleggen met kip, radijs, bosui, cashewnoten en koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 witte pistolets
1 bosje radijsjes
2 bosuitjes
100 g gezouten cashewnoten
1 zakje verse koriander
200 g kipfilet