Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
bewaar
bewaar

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade

25 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bladerdeeg ontdooien. Kaas in blokjes snijden. Dadels ontpitten en in stukjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Kaas, bosui en dadels mengen. Mengsel over bladerdeegplakjes verdelen. Plakjes als driehoeken dichtvouwen, randen goed aandrukken. Ei loskloppen. Flapjes bestrijken met ei. Flapjes in ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin en gaar bakken. Rauwkost laten uitlekken. Sla over vier borden verdelen. Rauwkost over sla verdelen. Dressing erover sprenkelen. Op elk bord naast sla 2 flapjes leggen en direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig