Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bladerdeeg ontdooien. Kaas in blokjes snijden. Dadels ontpitten en in stukjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Kaas, bosui en dadels mengen. Mengsel over bladerdeegplakjes verdelen. Plakjes als driehoeken dichtvouwen, randen goed aandrukken. Ei loskloppen. Flapjes bestrijken met ei. Flapjes in ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin en gaar bakken. Rauwkost laten uitlekken. Sla over vier borden verdelen. Rauwkost over sla verdelen. Dressing erover sprenkelen. Op elk bord naast sla 2 flapjes leggen en direct serveren.
Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bladerdeeg ontdooien. Kaas in blokjes snijden. Dadels ontpitten en in stukjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Kaas, bosui en dadels mengen. Mengsel over bladerdeegplakjes verdelen. Plakjes als driehoeken dichtvouwen, randen goed aandrukken. Ei loskloppen. Flapjes bestrijken met ei. Flapjes in ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin en gaar bakken. Rauwkost laten uitlekken. Sla over vier borden verdelen. Rauwkost over sla verdelen. Dressing erover sprenkelen. Op elk bord naast sla 2 flapjes leggen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 plakjes bladerdeeg
250 g Passendale Chevagne
20 dadels
3 bosuitjes
1 ei (M)
1 pakje rauwkostsalade
1 zak gemengde sla
1 cup honing-mosterddressing