Pikante rijst met worstjes
Dit rijstgerecht met pikante pepers en worst staat in een kwartier op tafel.
Aan de slag
Snijd de peterselie grof. Snijd de ui fijn en de tomaten in stukken. Verhit 2 el olie in een hapjespan. Bak de ui en wokgroente 4 min. Schep de tomaat erdoor en bak nog 4 min. op hoog vuur.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 5 min. goudbruin en gaar. Laat de pepers uitlekken. Schep de rijst door de groenten en verwarm nog 3 min. Schep de pepers erdoor.
Serveer de rijst met de chipolataworstjes. Bestrooi met de peterselie.
Pikante rijst met worstjes
Dit rijstgerecht met pikante pepers en worst staat in een kwartier op tafel.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de peterselie grof. Snijd de ui fijn en de tomaten in stukken. Verhit 2 el olie in een hapjespan. Bak de ui en wokgroente 4 min. Schep de tomaat erdoor en bak nog 4 min. op hoog vuur.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 5 min. goudbruin en gaar. Laat de pepers uitlekken. Schep de rijst door de groenten en verwarm nog 3 min. Schep de pepers erdoor.
Serveer de rijst met de chipolataworstjes. Bestrooi met de peterselie.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
20 g verse platte peterselie
1 rode ui
500 g tomaten
4 el traditionele olijfolie
400 g Provençaalse wokgroente
5 runderchipolataworstjes
400 g koelverse gele rijst
200 g pikante pepers mild