Burrito's met kipvulling
Aan de slag
Zakjes dipmix (uit doos) aanmaken met zure room en 2 eetlepels water. Uien pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Uien en paprika's ca. 2 minuten roerbakken. Zakjes sausmix (uit doos) en 200 ml water toevoegen, aan de kook brengen en ca. 4 minuten verhitten. Intussen kipfilet in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Kip en tomaten ca. 2 minuten meewarmen. Burrito's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en vullen met mengsel. Serveren met dipsaus. Lekker met ijsbergsla met knoflookdressing.
Burrito's met kipvulling
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Zakjes dipmix (uit doos) aanmaken met zure room en 2 eetlepels water. Uien pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Uien en paprika's ca. 2 minuten roerbakken. Zakjes sausmix (uit doos) en 200 ml water toevoegen, aan de kook brengen en ca. 4 minuten verhitten. Intussen kipfilet in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Kip en tomaten ca. 2 minuten meewarmen. Burrito's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en vullen met mengsel. Serveren met dipsaus. Lekker met ijsbergsla met knoflookdressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 dozen Mix Mexicaanse Burritos
2 bekertjes zure room
2 uien
2 groene paprika's
3 eetlepels zonnebloemolie
1 dikke plak gegrilde kipfilet
3 tomaten