Burrito's met bonen en kip
Geef een Mexicaans thema aan je diner met deze goedgevulde favorieten.
Aan de slag
Rooster de pepers in een droge braadpan tot ze kleuren. Neem de pepers uit de pan en hak fijn. Snipper de ui en snijd de kip in reepjes. Verhit in dezelfde pan de olie en fruit de ui 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak in 4 min. lichtbruin. Strooi er oregano en kaneel over.
Schep de tomatenblokjes, bonen en pepers door de kip en laat het geheel ca. 15 min. onafgedekt sudderen tot er een dikke saus ontstaat. Breng eventueel op smaak met zout.
Verwarm de de tortilla's in een droge koekenpan tot ze zacht zijn. Schep het kopmengsel en de zure room op de tortilla's. Vouw ze om de vulling heen dicht.
Burrito's met bonen en kip
Geef een Mexicaans thema aan je diner met deze goedgevulde favorieten.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pepers in een droge braadpan tot ze kleuren. Neem de pepers uit de pan en hak fijn. Snipper de ui en snijd de kip in reepjes. Verhit in dezelfde pan de olie en fruit de ui 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak in 4 min. lichtbruin. Strooi er oregano en kaneel over.
Schep de tomatenblokjes, bonen en pepers door de kip en laat het geheel ca. 15 min. onafgedekt sudderen tot er een dikke saus ontstaat. Breng eventueel op smaak met zout.
Verwarm de de tortilla's in een droge koekenpan tot ze zacht zijn. Schep het kopmengsel en de zure room op de tortilla's. Vouw ze om de vulling heen dicht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode pepers
1 grote ui
300 g kipfilet
2 el traditionele olijfolie
3 el gedroogde oregano
1 el kaneel
400 g tomatenblokjes
400 g kidneybonen uit blik
8 tortillawraps
125 ml zure room