Aardappelsalade met sperziebonen
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met sperziebonen

25 min. bereiden / 35 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Krieltjes in ca. 12 minuten gaarkoken, afgieten en laten afkoelen. Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken. Bonen afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken. Intussen kipfilet in dunne plakjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kropsla in grove stukken verdelen, harde nerven verwijderen, wassen en goed laten uitlekken. Knoflook pellen en uitpersen boven mayonaise. Krieltjes, sperziebonen, kipfilet, paprika en mayonaise door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade in ca. 35 minuten koud laten worden in koelkast. Sla over grote schaal verdelen. Salade erop scheppen. Garneren met cashewnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met sperziebonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig