Tilapiaspiesen met komkommersalade
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Grillpan (of barbecue) voorverwarmen. Paprika's wassen, schoonmaken en ieder in 16 stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen, uitpersen boven olie en mengen. Vis in 24 blokjes snijden van 3 bij 4 cm en bestrooien met zout en peper. Aan spiesen om en om stukjes paprika en blokjes vis steken en daarbij beginnen en eindigen met olijf. Spiesen bestrijken met olie en in ca. 8 minuten aan beide zijden bruin grilleren. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Komkommer mengen met knoflooksaus. Spiesen serveren met rijst en komkommersalade. Lekker met barbecuesaus.
Tilapiaspiesen met komkommersalade
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Grillpan (of barbecue) voorverwarmen. Paprika's wassen, schoonmaken en ieder in 16 stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen, uitpersen boven olie en mengen. Vis in 24 blokjes snijden van 3 bij 4 cm en bestrooien met zout en peper. Aan spiesen om en om stukjes paprika en blokjes vis steken en daarbij beginnen en eindigen met olijf. Spiesen bestrijken met olie en in ca. 8 minuten aan beide zijden bruin grilleren. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Komkommer mengen met knoflooksaus. Spiesen serveren met rijst en komkommersalade. Lekker met barbecuesaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak gele rijst
2 rode paprika's
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes tilapiafilet
16 zwarte olijven zonder pit
1 grote komkommer
3 eetlepels knoflooksaus
Dit heb je nodig
spiesen