Haring voorafje
Aan de slag
Roggebrood diagonaal halveren. Haring in reepjes van 1 cm snijden. Op vier borden elk 1 roggebrooddriehoekje leggen. Aardappelsalade over brood verdelen, afdekken met tweede driehoek. Bieslook fijnknippen. Haring mengen met ui (uit pak) en bieslook. Haring over roggebrood verdelen en serveren.
Haring voorafje
voorgerecht
null personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roggebrood diagonaal halveren. Haring in reepjes van 1 cm snijden. Op vier borden elk 1 roggebrooddriehoekje leggen. Aardappelsalade over brood verdelen, afdekken met tweede driehoek. Bieslook fijnknippen. Haring mengen met ui (uit pak) en bieslook. Haring over roggebrood verdelen en serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 sneetjes Fries roggebrood
3 zoute haringen
250 g aardappelsalade
½ zakje verse bieslook