Gemarineerde haring met roggebrood
bewaar
bewaar

Gemarineerde haring met roggebrood

20 min. bereiden / 8 uur wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Doe de azijn en 100 ml water in een pan. Voeg de suiker, peperkorrels en koriander toe. Breng aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Laat helemaal afkoelen.

Voeg de ui, winterpeen, dille en haring toe aan de afgekoelde azijn. Schep alles in de weckpot, zet in de koelkast en laat minimaal 1 nacht staan. Serveer met roggebrood.

algemeenU kunt dit gerecht maximaal 5 dagen van tevoren bereiden. De smaken kunnen dan goed intrekken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde haring met roggebrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig