Kruidige kipbroodjes met tzatziki
Aan de slag
Kipblokjes mengen met kruiden. Komkommer wassen en halveren. Zaadjes verwijderen en komkommer raspen. Geraspte komkommer bestrooien met zout en in zeef laten uitlekken. Intussen boter verhitten in koekenpan. Kip in ca. 6 minuten bakken. Groente bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Broodjes opensnijden en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uitgelekte komkommer mengen met yoghurt. Knoflook pellen en boven yoghurt uitknijpen. Op smaak brengen met zout en peper. Kipblokjes in broodjes serveren samen met groente en tzatziki.
Kruidige kipbroodjes met tzatziki
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kipblokjes mengen met kruiden. Komkommer wassen en halveren. Zaadjes verwijderen en komkommer raspen. Geraspte komkommer bestrooien met zout en in zeef laten uitlekken. Intussen boter verhitten in koekenpan. Kip in ca. 6 minuten bakken. Groente bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Broodjes opensnijden en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Uitgelekte komkommer mengen met yoghurt. Knoflook pellen en boven yoghurt uitknijpen. Op smaak brengen met zout en peper. Kipblokjes in broodjes serveren samen met groente en tzatziki.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaal kipfilet in blokjes
2 eetlepels cajunkruiden
1 komkommer
2 eetlepels boter of margarine
1 pak Franse roerbakgroente
1 pak shoarmabroodjes
250 ml milde yoghurt
2 teentjes knoflook