Tomatensaus
bewaar
bewaar

Tomatensaus

15 min. bereiden / 25 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn en snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit op laag vuur de ui en knoflook 5 min. Voeg de tomaten toe en breng aan de kook.

Bind de kruiden samen met keukentouw en voeg toe. Laat 25 min. op laag vuur zacht koken. Roer regelmatig met een houten lepel. Druk de tomaten stuk. Neem de kruiden eruit. Voeg peper en eventueel zout toe.

bereidingstipBereid de saus maximaal 2 dagen van tevoren. Bewaar in de koelkast.

Tomatensaus maken

Instructievideo - 00:40 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig