Garnalentaartje
Aan de slag
Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bieslook fijn knippen. Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper. Vormpjes invetten. Bladerdeeg in vormpjes leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen en bieslook erover verdelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.
Garnalentaartje
voorgerecht
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bieslook fijn knippen. Ei loskloppen met crème fraîche, kaas, zout en peper. Vormpjes invetten. Bladerdeeg in vormpjes leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen en bieslook erover verdelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes roomboterbladerdeeg
½ zakje verse bieslook
1 ei (M)
100 ml crème fraîche
50 g gemalen jonge kaas
1 bakje roze garnalen
0 boter of margarine om in te vetten
Dit heb je nodig
lage taartvormpjes doorsnede ca. 10 cm