Tarwe met asperges en camembert
Aan de slag
Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing met groentebouillontablet. Witte asperges schillen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Groene asperges wassen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Witte asperges ca. 5 minuten koken. Laatste 2 minuten groene asperges toevoegen. Asperges laten uitlekken. In wok of braadpan olie verhitten. Asperges ca. 5 minuten roerbakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Camembert in reepjes snijden. Ebly laten uitlekken, bosui erdoor scheppen. Camembert door asperges scheppen en nog even goed doorwarmen. Ebly serveren met asperges.
Tarwe met asperges en camembert
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing met groentebouillontablet. Witte asperges schillen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Groene asperges wassen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Witte asperges ca. 5 minuten koken. Laatste 2 minuten groene asperges toevoegen. Asperges laten uitlekken. In wok of braadpan olie verhitten. Asperges ca. 5 minuten roerbakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Camembert in reepjes snijden. Ebly laten uitlekken, bosui erdoor scheppen. Camembert door asperges scheppen en nog even goed doorwarmen. Ebly serveren met asperges.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g ebly
1 groentebouillontablet
500 g witte asperges
500 g groene asperges
2 eetlepels olijfolie
3 bosuitjes
250 g camembert
Dit heb je nodig
wok