Gemarineerde haring met tomaat
bewaar
bewaar

Gemarineerde haring met tomaat

25 min. bereiden / 4 uur wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Ui pellen en in dunne ringen snijden. Tomaten wassen, in vieren snijden en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in reepjes snijden. Dille fijnhakken. Staartje en laatste graatjes van haringen verwijderen en haringen schuin in repen van ca. 1 cm dik snijden. In schaal azijn, suiker, olijfolie, piment, mosterd en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Haring, uiringen, tomaat en dille voorzichtig door dressing scheppen. Afgedekt minstens 4 uur (liefst 1 dag) in koelkast laten marineren.

Haring nogmaals omscheppen en op buffet zetten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde haring met tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig