Mosselen op z'n Italiaans
bewaar
bewaar

Mosselen op z'n Italiaans

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de ui en tomaten 1 min. Giet de mosselen af en voeg toe. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren de mascarpone en basilicum door de mosselen. Lekker met een gepofte aardappel (schaal 450 g), rucolasalade en eventueel een extra schepje mascarpone.

Mosselen maken

Instructievideo - 04:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselen op z'n Italiaans

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig