Mosselen op z'n Italiaans
Aan de slag
Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de ui en tomaten 1 min. Giet de mosselen af en voeg toe. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren de mascarpone en basilicum door de mosselen. Lekker met een gepofte aardappel (schaal 450 g), rucolasalade en eventueel een extra schepje mascarpone.
Mosselen maken
Instructievideo - 04:50 min.
Mosselen op z'n Italiaans
null personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de ui en tomaten 1 min. Giet de mosselen af en voeg toe. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren de mascarpone en basilicum door de mosselen. Lekker met een gepofte aardappel (schaal 450 g), rucolasalade en eventueel een extra schepje mascarpone.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak mosselen
1 ui
1 bakje cherrytomaten
1 el olijfolie
½ bakje mascarpone
1 bakje basilicum