Aardappelsalade op z'n Italiaans
bewaar
bewaar

Aardappelsalade op z'n Italiaans

Aardappelsalade met een twist: heerlijke groente en vette vis.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Snijd ze in plakjes als ze nog warm zijn.

Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en breek ze door midden. Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet af en spoel koud onder stromend water.

Meng 1 el van het vocht uit het potje kappertjes met de olie en Italiaanse kruiden en schenk dit over de aardappelplakjes.

Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de ansjovisfilets in stukje. Meng de aardappelen met de sperziebonen, mozzarella, ui, kappertjes en ansjovis.

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade op z'n Italiaans

Aardappelsalade met een twist: heerlijke groente en vette vis.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig