Mosselen met citroengras en kokosmelk
Aan de slag
Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Halveer de stengels citroengras in de lengte. Giet de mosselen af, doe in een grote pan en voeg het citroengras, de peper en kokosmelk toe. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren de bakje koriander door de mosselen. Lekker met aardappelballetjes (zak 600 g, diepvries) en een komkommersalade.
Mosselen maken
Instructievideo - 04:50 min.
Mosselen met citroengras en kokosmelk
null personen
230 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Halveer de stengels citroengras in de lengte. Giet de mosselen af, doe in een grote pan en voeg het citroengras, de peper en kokosmelk toe. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren de bakje koriander door de mosselen. Lekker met aardappelballetjes (zak 600 g, diepvries) en een komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak mosselen
2 stengels citroengras
1 rode peper
1 pakje kokosmelk
1 bakje koriander