Scroppino van bosvruchtenijs
Aan de slag
Doe het bosvruchtensorbetijs met de prosecco en wodka in een blender en maal in 10 sec. tot sgroppino. Verdeel de helft van de sgroppino over 4 (cocktail)glazen en garneer met de blaadjes van 1 takje basilicum. Bewaar de andere helft max. 30 min. in de vriezer om later nog 4 sgroppino's te serveren.
Scroppino van bosvruchtenijs
null personen
245 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe het bosvruchtensorbetijs met de prosecco en wodka in een blender en maal in 10 sec. tot sgroppino. Verdeel de helft van de sgroppino over 4 (cocktail)glazen en garneer met de blaadjes van 1 takje basilicum. Bewaar de andere helft max. 30 min. in de vriezer om later nog 4 sgroppino's te serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 beker bosvruchten sorbetijs
400 ml prosecco
100 ml wodka
2 takjes basilicum
Dit heb je nodig
blender
4 (cocktail)glazen