Groene gazpacho met avocado en garnalen
bewaar
bewaar

Groene gazpacho met avocado en garnalen

Deze groene gazpacho is in 15 minuten klaar. Wat wil je nog meer op een warme zomerdag?

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de paprika en de bosui in stukken. Schil de komkommers en snijd in stukken. Snijd de avocado doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.

Doe de paprika, bosui en knoflook in een blender en pureer glad. Voeg de komkommer, avocado, azijn en ijsklontjes toe, breng op smaak met peper en eventueel zout. Pureer tot een egale soep. Roer de olie en tabasco erdoor.

Verdeel de soep over glazen en garneer met de garnalen.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene gazpacho met avocado en garnalen

Deze groene gazpacho is in 15 minuten klaar. Wat wil je nog meer op een warme zomerdag?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig