Mini kokos-bessentrifles
Aan de slag
Doe de helft van de blauwe bessen en de bosbessenjam in een hoog bakje en pureer kort met de staafmixer. Klop de slagroom stijf. Meng de slagroom met de crème fraîche. Verkruimel de kokosmakronen boven een kommetje.
Schep in longdrinkglazen 1 el van het slagroommengsel. Verdeel er wat kokosmakroonkruimels over. Schep hier voorzichtig wat bessenpuree op en verdeel er wat bessen uit het andere bakje over. Maak zo laagjes totdat alle ingrediënten op zijn. Eindig met bessen. Serveer met een lange lepel.
Mini kokos-bessentrifles
nagerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Doe de helft van de blauwe bessen en de bosbessenjam in een hoog bakje en pureer kort met de staafmixer. Klop de slagroom stijf. Meng de slagroom met de crème fraîche. Verkruimel de kokosmakronen boven een kommetje.
Schep in longdrinkglazen 1 el van het slagroommengsel. Verdeel er wat kokosmakroonkruimels over. Schep hier voorzichtig wat bessenpuree op en verdeel er wat bessen uit het andere bakje over. Maak zo laagjes totdat alle ingrediënten op zijn. Eindig met bessen. Serveer met een lange lepel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g blauwe bessen
2 el bosbessenjam
500 ml verse slagroom
125 ml crème fraîche
4 kokosmakronen
Dit heb je nodig
staafmixer