Choripan
Aan de slag
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Gril de worstjes in 10 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Halveer ondertussen de puntpaprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met de ui, mosterd, tabasco en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg 2 el citroensap en de selderij toe.
Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Halveer de worstjes in de lengte. Leg een gehalveerd worstje op de onderste helft van elk broodje en schep er wat van het paprikamengsel op. Serveer direct.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Choripan
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Gril de worstjes in 10 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Halveer ondertussen de puntpaprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met de ui, mosterd, tabasco en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg 2 el citroensap en de selderij toe.
Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Halveer de worstjes in de lengte. Leg een gehalveerd worstje op de onderste helft van elk broodje en schep er wat van het paprikamengsel op. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 worstjes
1 zoete puntpaprika
1 kleine ui
1 el Franse mosterd
2 tl tabasco
4 el zonnebloemolie
1 citroen
½ zakje selderij
1 stokbrood
Dit heb je nodig
barbecue of grillpan