Quinoa met radijs, druiven en noten
bewaar
bewaar

Quinoa met radijs, druiven en noten

De pittige radijs vormt een spannend contrast met de zoete druiven. Nog wat pecannoten voor de bite en smakelijk eten maar!

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Hak de pecannoten grof en verkruimel de gorgonzola. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.Kook de doperwten 9 min. in water. Dubbeldop ondertussen de tuinboontjes. Doe de doperwten en tuinboontjes in een grote kom.

Snijd de radijs in plakjes. Halveer de druiven in de lengte en doe ze bij de groenten. Rasp de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Meng het rasp, sap, de olie, honing en azijn in een kom tot een dressing. Voeg peper toe. Schep de quinoa en dressing door de groenten. Verdeel de noten en gorgonzola erover.

algemeenGebruik de rest van de druiven in een geitenkaassalade.

Quinoa met radijs, druiven en noten

Instructievideo - 03:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quinoa met radijs, druiven en noten

De pittige radijs vormt een spannend contrast met de zoete druiven. Nog wat pecannoten voor de bite en smakelijk eten maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig