Bonen met andijvie en witte kaasblokjes
bewaar
bewaar

Bonen met andijvie en witte kaasblokjes

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan water aan de kook en kook de bevroren tuinboontjes 8 min. Kook de laatste 4 min. de doperwten mee. Giet af en laat 5 min. afkoelen.

Snijd ondertussen de gele schil van de citroen, snijd in reepjes en pers de vrucht uit. Meng het rasp en sap met de honing en klop er 3 el olie door. Snijd de munt grof, voeg 3/4 ervan toe en breng op smaak met peper en zout.

Doe de boontjes, doperwten en dressing in een kom en schep er de andijvie door. Verkruimel de kaas erover. Bestrooi met de rest van de munt en besprenkel met de rest van de olie. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonen met andijvie en witte kaasblokjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig