Bonen met andijvie en witte kaasblokjes
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook en kook de bevroren tuinboontjes 8 min. Kook de laatste 4 min. de doperwten mee. Giet af en laat 5 min. afkoelen.
Snijd ondertussen de gele schil van de citroen, snijd in reepjes en pers de vrucht uit. Meng het rasp en sap met de honing en klop er 3 el olie door. Snijd de munt grof, voeg 3/4 ervan toe en breng op smaak met peper en zout.
Doe de boontjes, doperwten en dressing in een kom en schep er de andijvie door. Verkruimel de kaas erover. Bestrooi met de rest van de munt en besprenkel met de rest van de olie. Serveer direct.
Bonen met andijvie en witte kaasblokjes
bijgerecht
null personen
345 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook en kook de bevroren tuinboontjes 8 min. Kook de laatste 4 min. de doperwten mee. Giet af en laat 5 min. afkoelen.
Snijd ondertussen de gele schil van de citroen, snijd in reepjes en pers de vrucht uit. Meng het rasp en sap met de honing en klop er 3 el olie door. Snijd de munt grof, voeg 3/4 ervan toe en breng op smaak met peper en zout.
Doe de boontjes, doperwten en dressing in een kom en schep er de andijvie door. Verkruimel de kaas erover. Bestrooi met de rest van de munt en besprenkel met de rest van de olie. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 doosje fijne tuinboontjes
1 zakje verse doperwten
1 citroen
1 el vloeibare honing
5 el extra vierge olijfolie
½ bakje munt
300 g andijvie
100 g witte kaasblokjes