Pastasalade met tuinbonen
bewaar
bewaar

Pastasalade met tuinbonen

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met de bouillontabletten. Doe in een vergiet, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.

Kook ondertussen de tuinboontjes in 5 min. gaar. Spoel ze koud onder stromend water en laat uitlekken. Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in dunne plakjes. Bewaar het groen.

Snijd het venkelgroen, basilicum, de bieslook en peterselie fijn. Meng met de knoflook en olie. Breng royaal op smaak met peper en zout.

Meng de pasta met de venkel, tuinbonen, kruidensalsa en mozzarella. Bestrooi voor het serveren met de pistachenootjes.

algemeenVervang de mozzarella door 300 g verkruimelde zachte geitenkaas voor een extra frisse smaak.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastasalade met tuinbonen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig