Ananassalade met komkommer
bewaar
bewaar

Ananassalade met komkommer

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schaaf met een kaasschaaf in de lengte plakjes van de komkommer en leg op een schaal. Schil de ananas, halveer hem in de lengte, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in plakjes. Verdeel de ananas en kokosstukjes over de komkommer.

Meng de yoghurt met de chilipeper. Snijd de helft van het basilicum fijn en voeg toe. Sprenkel over de salade.

Scheur de rest van de basilicumblaadjes in stukjes en verdeel over de salade. Lekker met gegrilde kip en gebakken rijst.

algemeenVervang voor een extra frisse variant de ananas door 1 in dunne plakjes gesneden friszoete appel (bijv. jazz) en het basilicum door munt.

Ananas schillen en snijden

Instructievideo - 01:04 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ananassalade met komkommer

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig