Romige kip korma met broccoli
bewaar
bewaar

Romige kip korma met broccoli

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar.

Verhit de olie in een wok. Fruit de ui en knoflook 1 min. Schep de kipfiletreepjes erdoor en bak in 2 min. bruin. Schep de garam masala erdoor. Voeg de roomkaas met 150 ml water toe. Verwarm nog 5 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Rooster in een koekenpan zonder olie of boter het amandelschaafsel goudbruin en schud op een bord. Schep de rijst met de kip korma in 4 diepe borden. Strooi er het amandelschaafsel over. Serveer de broccoli erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige kip korma met broccoli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig