Oesterzwammen met gestoofde kip
bewaar
bewaar

Oesterzwammen met gestoofde kip

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Leg de tofu tussen 4 lagen keukenpapier en duw er met platte hand zo veel mogelijk vocht uit. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de tofu in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de tofu met peper en zout in 6 min. goudbruin. Schep uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.

Snijd de gember fijn. Bak de gesneden kip met de gesneden gember en knoflook 3 min. in de achtergebleven olie in de wok. Voeg de oesterzwammen, oestersaus, sesamolie en rijstwijn toe en stoof 4 min. Voeg de tofu en gesneden bosui toe en warm nog 1 min. door. Verdeel de mihoen over 4 borden en schep het kipmengsel erop. Lekker met geroerbakte paksoi.

serveertipLekker met geroerbakte paksoi.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oesterzwammen met gestoofde kip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig