Aardappelsalade met crème fraîche en munt
Aan de slag
Kook de aardappelen 15-20 min. in water met zout of tot ze heerlijk zacht zijn als u er met een vork in prikt. Giet ze af in een vergiet en laat ze droog stomen. Laat ze iets afkoelen en snijd ze doormidden. Rasp de gele schil van de citroen en pers de citroen uit. Voeg de crème fraîche, het citroenrasp en het sap toe aan de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper en hussel even. Voeg wat munt toe en bestrooi de salade met nog wat munt. U kunt ook de rode peper toevoegen.
Aardappelsalade met crème fraîche en munt
bijgerecht
null personen
435 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen 15-20 min. in water met zout of tot ze heerlijk zacht zijn als u er met een vork in prikt. Giet ze af in een vergiet en laat ze droog stomen. Laat ze iets afkoelen en snijd ze doormidden. Rasp de gele schil van de citroen en pers de citroen uit. Voeg de crème fraîche, het citroenrasp en het sap toe aan de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper en hussel even. Voeg wat munt toe en bestrooi de salade met nog wat munt. U kunt ook de rode peper toevoegen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg nieuwe aardappelen
1 citroen
250 ml crème fraîche
0 takjes munt
0 rode peper