Gehakthachee met puree
Net zo lekker als die van je moeder, maar een stuk sneller door het gehakt.
Aan de slag
Snipper de ui grof. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Doe de azijn, kruidnagels, de inhoud van de zakjes uienjus en het kokende water erbij. Laat op middelhoog vuur 6 min. koken.
Snijd ondertussen de snijbonen in stukjes en kook ze in water in 8 min. beetgaar. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de snijbonen af en verwijder de kruidnagels uit de hachee. Serveer met de aardappelpuree en de snijbonen.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gehakthachee met puree
Net zo lekker als die van je moeder, maar een stuk sneller door het gehakt.
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui grof. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Doe de azijn, kruidnagels, de inhoud van de zakjes uienjus en het kokende water erbij. Laat op middelhoog vuur 6 min. koken.
Snijd ondertussen de snijbonen in stukjes en kook ze in water in 8 min. beetgaar. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de snijbonen af en verwijder de kruidnagels uit de hachee. Serveer met de aardappelpuree en de snijbonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 uien
25 g ongezouten roomboter
300 g rundergehakt
1 el azijn
2 kruidnagels
2 zakjes uienjus
500 ml kraanwater
400 g verse snijbonen
230 g aardappelpuree à la minute naturel