Gehakthachee met puree
bewaar
bewaar

Gehakthachee met puree

Net zo lekker als die van je moeder, maar een stuk sneller door het gehakt.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui grof. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Doe de azijn, kruidnagels, de inhoud van de zakjes uienjus en het kokende water erbij. Laat op middelhoog vuur 6 min. koken.

Snijd ondertussen de snijbonen in stukjes en kook ze in water in 8 min. beetgaar. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de snijbonen af en verwijder de kruidnagels uit de hachee. Serveer met de aardappelpuree en de snijbonen.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehakthachee met puree

Net zo lekker als die van je moeder, maar een stuk sneller door het gehakt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig