Feest cakepops
bewaar
bewaar

Feest cakepops

30 min. bereiden / 40 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verkruimel de cake zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Doe de witte chocolade in een vuurvaste kom of pan. Hang deze in een grotere pan met kokend water, zorg dat de bovenste kom of pan het water niet raakt. Laat de chocolade al roerend smelten (au bainmarie). Schenk de chocolade over de cakekruimels en maal kort tot een egale massa. Doe dit niet te lang, want anders ben je de crispies uit de chocolade kwijt. Vorm er 22 bolletjes van ca. 3 cm doorsnede van. Laat minimaal 30 min. opstijven in de koelkast.

Smelt het chocoladeglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doop de satéprikkers eerst 1 cm in het glazuur en steek ze dan in een koud cakebolletje. Doop vervolgens de bolletjes in het chocoladeglazuur. Bestrooi ze direct met vruchtenhagel, vlokfeest of hagelmix. Zet de prikkers in een glas of steek ze in een stuk piepschuim en laat ze stollen.

algemeenStolt het chocoladeglazuur te snel? Verwarm het opnieuw au bain-marie.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Feest cakepops

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig