Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
bewaar
bewaar

Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)

25 min. bereiden / 2 uur wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Zet de oven aan op 180 ºC en leg 4 boterhammen op een bakplaat. Laat ca. 20 min. in de oven drogen, terwijl deze op temperatuur komt. Haal uit de oven en laat afkoelen. Verkruimel het brood en doe in een diep bord.

Snijd ondertussen de rivierkreeftjes zo fijn mogelijk en doe in een kom. Scheur de overige boterhammen in stukjes en voeg toe. Meng de mayonaise, het ei, de pepper sauce, cajunkruiden, bosui en peterselie erdoor. Verdeel het mengsel in 12 porties en vorm er balletjes van. Druk de balletjes een beetje plat en haal ze door het gerooster

Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 4 min. rondom bruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de citroen in partjes en serveer bij de viskoekjes.

algemeenWilt u sneller klaar zijn? Maal dan alle ingrediënten voor de viskoekjes in de keukenmachine.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig