Romige kipragout
bewaar
bewaar

Romige kipragout

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Asperges schoonmaken en in ca. 10 minuten gaarkoken. Kipfilet bestrooien met zout en peper. Bouillontablet oplossen in 500 ml kokend water. In pan boter verhitten, kip toevoegen en ca. 3 minuten bakken. Bloem toevoegen, doorroeren en ca. 2 minuten verwarmen, niet bruin laten worden. Beetje bij beetje bouillon toevoegen totdat ragout ontstaat. Room toevoegen. Geitenkaas erboven verkruimelen en roeren tot kaas is gesmolten. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst serveren met ragout en asperges.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige kipragout

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig