Mango-salade
In deze mangosalade lieten we ons inspireren door caprese; en vervangen we tomaat voor mango.
Aan de slag
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit en snijd dit in dunne plakken. Snijd de mozzarella in plakken. Verdeel de mango en mozzarella om en om over een schaal.
Scheur de blaadjes basilicum. Bedek de mango en mozzarella met het basilicum en strooi de pijnboompitten over de salade. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Mango-salade
In deze mangosalade lieten we ons inspireren door caprese; en vervangen we tomaat voor mango.
bijgerecht
null personen
280 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit en snijd dit in dunne plakken. Snijd de mozzarella in plakken. Verdeel de mango en mozzarella om en om over een schaal.
Scheur de blaadjes basilicum. Bedek de mango en mozzarella met het basilicum en strooi de pijnboompitten over de salade. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse mango
250 g mozzarella light
8 g verse basilicum
2 el geroosterde pijnboompitten
3 el extra vierge olijfolie