Magere hamburger met tzatziki
Zelfgemaakte hamburgers met Griekse frisromige saus. Een weekendburger om zo uit de hand te eten.
Aan de slag
Klop het ei los en meng dit met het rundergehakt en paneermeel. Kneed alles goed door elkaar en kruid met peper en zout. Vorm er met vochtige handen platte burgers van.
Verhit een grillpan en gril de burgers in 5 min. gaar. Keer halverwege. Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster en snijd open. Snijd ondertussen de paprika in dunne ringen.
Beleg elk broodje met een hamburger. Doe op elk broodje 1 el tzatziki en verdeel de paprikaringen en de helft van de rucola erover. Serveer de rest van de rucola er met de tzatziki apart bij.
Vlees grillen
Instructievideo - 00:39 min.
Magere hamburger met tzatziki
Zelfgemaakte hamburgers met Griekse frisromige saus. Een weekendburger om zo uit de hand te eten.
hoofdgerecht
null personen
355 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Klop het ei los en meng dit met het rundergehakt en paneermeel. Kneed alles goed door elkaar en kruid met peper en zout. Vorm er met vochtige handen platte burgers van.
Verhit een grillpan en gril de burgers in 5 min. gaar. Keer halverwege. Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster en snijd open. Snijd ondertussen de paprika in dunne ringen.
Beleg elk broodje met een hamburger. Doe op elk broodje 1 el tzatziki en verdeel de paprikaringen en de helft van de rucola erover. Serveer de rest van de rucola er met de tzatziki apart bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ middelgroot scharrelei
250 g extra mager rundergehakt
1 el paneermeel
4 grote shoarmabroodjes
1 rode paprika
75 g rucola
200 g koelverse tzatziki
Dit heb je nodig
grillpan