Balletje, balletje
bewaar
bewaar

Balletje, balletje

Echte Hollandse hap: aardappelen, worteltjes en gehaktballen.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in een hapjespan en bak de krieltjes met de deksel op de pan in 8 min. gaar en bruin. Schep regelmatig om.

Doe ondertussen het gehakt in een kom samen met het paneermeel, het ei en de moster. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Kneed goed door en maak balletjes ter grootte van een krieltje. Voeg bij de krieltjes en bak in 5 min. gaar.

Snijd de worteltjes in ongeveer dezelfde grote als de krieltjes. Kook de worteltjes in 4 min. beetgaar. Voeg bij de krieltjes en bak nog 2 min. Verdeel over 4 borden en bestrooi met peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Balletje, balletje

Echte Hollandse hap: aardappelen, worteltjes en gehaktballen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig