Pompoenstamppot met appel en kaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de pompoen en appel in een kom met de olie, komijn, peper en zout. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ca. 20 min. in de oven.
Schil ondertussen de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Stamp fijn met de pureestamper. Verwarm de melk in een steelpan en voeg toe. Meng het pompoen-appelmengsel, de kaneel en kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met falafelballetjes.
Puree maken
Instructievideo - 03:22 min.
Pompoenstamppot met appel en kaas
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de pompoen en appel in een kom met de olie, komijn, peper en zout. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ca. 20 min. in de oven.
Schil ondertussen de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Stamp fijn met de pureestamper. Verwarm de melk in een steelpan en voeg toe. Meng het pompoen-appelmengsel, de kaneel en kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met falafelballetjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak pompoen
2 friszure en knapperige appels
2 el olijfolie
2 tl gemalen komijn (djinten)
1 kg aardappelen iets kruimig
100 ml magere melk
½ tl gemalen kaneel
150 g belegen geitenkaas
Dit heb je nodig
bakpapier, pureestamper