Tortilla met varkensvlees en abrikozen
Aan de slag
Bleekselderij en paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Vlees ca. 3 minuten bakken. Bleekselderij en paprika ca. 2 minuten meebakken. Seasoningmix (uit doos) en 1,5 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes doorkoken, af en toe roeren. Abrikozen in stukjes snijden. Cashewnoten grof hakken. Tortilla's (uit doos) loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken. Tortilla's 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verhitten. Abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren en 1 minuut meewarmen. Tortilla's vullen met sla, vleesmengsel en tacosaus (uit doos), en opvouwen.
Tortilla met varkensvlees en abrikozen
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bleekselderij en paprika's schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Vlees ca. 3 minuten bakken. Bleekselderij en paprika ca. 2 minuten meebakken. Seasoningmix (uit doos) en 1,5 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes doorkoken, af en toe roeren. Abrikozen in stukjes snijden. Cashewnoten grof hakken. Tortilla's (uit doos) loshalen, opstapelen en in magnetronfolie verpakken. Tortilla's 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verhitten. Abrikozen en cashewnoten door vleesmengsel roeren en 1 minuut meewarmen. Tortilla's vullen met sla, vleesmengsel en tacosaus (uit doos), en opvouwen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 stengels bleekselderij
2 groene paprika's
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje varkensvleesreepjes
1 doos Soft Taco Dinner
100 g gewelde abrikozen
100 g gezouten cashewnoten
1 zak friséesla
Dit heb je nodig
magnetronfolie