Bananencake met pecannoten
bewaar
bewaar

Bananencake met pecannoten

De bananen geven deze cake zijn lekker zoete smaak.

20 min. bereiden / 1 uur 15 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Pureer 1 banaan. Hak de pecannoten grof. Bereid de cakebeslag van de cakemix, boter, eieren en melk volgens de gebruiksaanwijzing. Roer de gepureerde banaan en 3/4 van de pecannoten door het beslag. Snijd de andere banaan in plakjes en besprenkel met citroensap.

Vet de cakevorm in. Schep de helft van het cakebeslag in de vorm. Verdeel de plakjes banaan erover. Voeg de rest van het cakebeslag toe. Bak de cake in ca. 75 min. gaar. Laat de cake afkoelen.

Klop de slagroom lobbig. Snijd de cake in dikke plakken. Serveer de cake met slagroom en bestrooi met de rest van de pecannoten.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Marmercake bakken

Instructievideo - 08:10 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bananencake met pecannoten

De bananen geven deze cake zijn lekker zoete smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig