Kibbeling met kappertjessaus
Aan de slag
Frituurvet verhitten tot 180 °C. Wortelrauwkost mengen met dressing. Peterselie fijn knippen. Mayonaise mengen met kappertjes en peterselie. Op smaak brengen met peper en zout. In frituurpan volgens gebruiksaanwijzing frieten bakken. Kibbeling verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kibbeling serveren met saus, friet en rauwkost.
Kibbeling met kappertjessaus
hoofdgerecht
null personen
1000 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Frituurvet verhitten tot 180 °C. Wortelrauwkost mengen met dressing. Peterselie fijn knippen. Mayonaise mengen met kappertjes en peterselie. Op smaak brengen met peper en zout. In frituurpan volgens gebruiksaanwijzing frieten bakken. Kibbeling verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kibbeling serveren met saus, friet en rauwkost.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes wortelrauwkost
4 eetlepels sladressing yoghurt
½ zakje verse peterselie
8 eetlepels mayonaise
3 eetlepels kappertjes
1 zak Vlaamse frites
2 schaaltjes (Italiaanse) kibbeling