Garnalencocktail met grapefruit
Door grapefruit toe te voegen, wordt dit klassieke voorgerecht toch weer een tikkie anders.
Aan de slag
Schil de grapefruit tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Snijd de partjes in kleine stukjes. Was de sla en laat uitlekken. Meng de garnalen, grapefruit en de saus. Leg de sla in de glazen coupes. Verdeel de salade erover. Garneer de garnalencocktail met peterselie.
Garnalencocktail met grapefruit
Door grapefruit toe te voegen, wordt dit klassieke voorgerecht toch weer een tikkie anders.
voorgerecht
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de grapefruit tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Snijd de partjes in kleine stukjes. Was de sla en laat uitlekken. Meng de garnalen, grapefruit en de saus. Leg de sla in de glazen coupes. Verdeel de salade erover. Garneer de garnalencocktail met peterselie.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode grapefruit
8 blaadjes kropsla
250 g verse Hollandse garnalen
150 g vissaus cocktail
4 takjes peterselie
Dit heb je nodig
glazen coupes