Stamppot met vegetarische balletjes
Aan de slag
Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 2 minuten roerbakken. Kool en kerrie toevoegen en nog ca. 5 minuten meebakken. 1 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en balletjes in ca. 5 minuten bruin bakken. Kaas en groentemengsel door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met vegetarische balletjes.
Stamppot met vegetarische balletjes
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 2 minuten roerbakken. Kool en kerrie toevoegen en nog ca. 5 minuten meebakken. 1 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en balletjes in ca. 5 minuten bruin bakken. Kaas en groentemengsel door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met vegetarische balletjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ groene kool
1 ui
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel kerriepoeder
1 pak aardappelpuree voor stamppot
2 schaaltjes vegetarische balletjes
½ zakje gemalen oude kaas
0 zout en peper
Dit heb je nodig
wok