Stamppot met vegetarische balletjes
bewaar
bewaar

Stamppot met vegetarische balletjes

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Ui pellen en snipperen. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 2 minuten roerbakken. Kool en kerrie toevoegen en nog ca. 5 minuten meebakken. 1 dl water toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en balletjes in ca. 5 minuten bruin bakken. Kaas en groentemengsel door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met vegetarische balletjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stamppot met vegetarische balletjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig