Tartaartjes met perensaus
bewaar
bewaar

Tartaartjes met perensaus

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, in vieren snijden en in ca. 20 minuten gaarkoken. Kool verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Peren afgieten en nectar opvangen. 2 halve peren in plakjes snijden en achterhouden. Rest van peren boven kom door zeef wrijven. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes met zout en peper in ca. 8 minuten zachtjes gaarbakken. Sjalotjes pellen en in ringetjes snijden. Tartaartjes uit pan halen en afdekken met folie. In bakvet sjalotringen ca. 3 minuten bakken. Peerpuree en nectar toevoegen en meeverwarmen. Saus eventueel verdunnen met scheutje water. Tartaartjes met saus verdelen over vier borden en garneren met plakjes peer. Serveren met rode kool en aardappels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaartjes met perensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig