Mango meringue mess
Aan tafel mag iedereen zelf zijn toetje samenstellen. Met pistachenootjes, slagroom, mangopuree, frambozen en cake. Toppunt van feest!
Aan de slag
Laat de mangostukjes ontdooien. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat iets afkoelen, hak grof en doe in een schaaltje. Pers de limoen uit. Doe de mango met het limoensap in een blender en pureer tot een dikke saus. Doe in een schaaltje.
Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en doe in een schaaltje. Snijd de cake in blokjes van 2 x 2 cm. Doe de frambozen, meringues en cake ook in aparte schaaltjes en zet op tafel. Laat iedereen zelf zijn toetje samenstellen.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:36 min.
Mango meringue mess
Aan tafel mag iedereen zelf zijn toetje samenstellen. Met pistachenootjes, slagroom, mangopuree, frambozen en cake. Toppunt van feest!
nagerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de mangostukjes ontdooien. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat iets afkoelen, hak grof en doe in een schaaltje. Pers de limoen uit. Doe de mango met het limoensap in een blender en pureer tot een dikke saus. Doe in een schaaltje.
Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en doe in een schaaltje. Snijd de cake in blokjes van 2 x 2 cm. Doe de frambozen, meringues en cake ook in aparte schaaltjes en zet op tafel. Laat iedereen zelf zijn toetje samenstellen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g diepvries mango stukjes
4 el ongezouten pistachenoten
1 limoen
500 ml verse slagroom
2 el witte basterdsuiker
350 g roombotercake
125 g verse frambozen
4 meringues*
Dit heb je nodig
blender