Stoofpot met tomaat
Aan de slag
Verhit de olie in een stoofpan en bak het spek 2 min. Maak van elke worst 3 worstjes door ze op 2 plaatsen 1 keer in te draaien en op die plekken door te snijden. Bak de worstjes 3 min. mee. Voeg de ui en courgette toe en bak 3 min. mee.
Voeg de tomaten toe en duw ze stuk met een spatel. Breng aan de kook en laat 8 min. stoven met de deksel op de pan.
Voeg de linzen toe en warm nog 2 min. door. Serveer met het stokbrood.
Stoofpot met tomaat
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een stoofpan en bak het spek 2 min. Maak van elke worst 3 worstjes door ze op 2 plaatsen 1 keer in te draaien en op die plekken door te snijden. Bak de worstjes 3 min. mee. Voeg de ui en courgette toe en bak 3 min. mee.
Voeg de tomaten toe en duw ze stuk met een spatel. Breng aan de kook en laat 8 min. stoven met de deksel op de pan.
Voeg de linzen toe en warm nog 2 min. door. Serveer met het stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el traditionele olijfolie
60 g Zeeuws spek
5 chipolataworstjes
1 ui
1 courgette
800 g gepelde tomaten in blik
800 g linzen in pot
1 vers meergranen stokbrood