Kipburger met Zeeuwse spruitjes
bewaar
bewaar

Kipburger met Zeeuwse spruitjes

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de spruitjes schoon en kook ze 8 minuten in weinig water met zout. Giet ze af en laat uitlekken. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olie en bak het spek in 2 minuten uit. Voeg de ui toe en bak nog 2 minuten mee. Voeg de spruitjes toe en bak ze al omscheppend in 2 minuten verder gaar. Verhit in een koekenpan de rest van de olie. Bak de kipburgers op matig vuur in 5 minuten aan beide kanten goudbruin en krokant. Schep de munt door de spruitjes en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spruitjes en de notenrijst over 4 borden. Snijd de kipburgers in repen en leg deze op de spruitjes.

algemeenZeeuws spek is gemarineerd en heeft daardoor een volle, kruidige smaak. U kunt het eventueel vervangen door katenspek of ontbijtspek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipburger met Zeeuwse spruitjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig